_____________

L'Assemblea Castelló d'Empúries Decideix, nascuda de la iniciativa popular castellonina, organitzà la consulta sobre la independència de Catalunya el 25 d'abril del 2010.

castellodecideix@gmail.com

CANT DE LA INDEPENDÈNCIA. Núria Inglès.




3 comentaris:

  1. Personalment crec que ja n'hi ha prou!!!! Per què collons no ens declarem insubmissos fiscalment? Jo estic disposada a pagar, però tampoc a qualsevol! Cap dels polítics ( ni partirs)que hi ha actualment mereixen el meu respecte. Nomès puc dir que l'única persona que ha parlat sempre clar i català és l'Heribert Barrera. Potser aquesta clarividència la dónen els anys?!!!!
    A veure si d'una vegada els catalans som capaços de posar-nos d'acord per a fer història i no continuem el fet que facin escarni de nosaltres. A vegades penso que ens ho mereixem, perquè és el que hem votat: una colla de cagamandúrries!!! Que els polítics no es deixin enlluernar per les peles i el poder i facin, d'un cop per tots, el que els demana el poble: la gent que treballa, viu, sent i PAGA com a català, es vol sentir com a tal i, si més no, no tant diferent a la reta de la població del País Veí!!!

    ResponElimina
  2. jo soc catala,i no vull la independecia, no se perque ningu te que imposar-me allo que no vull, llivertat de espresio per els catalans, tots no som independentistes.

    ResponElimina
  3. Si ets demòcrata has d'acceptar el que vulgui la majoria, fins ara els independentistes hem hagut d'acceptar democràticament a la majoria, també esperem el mateix respecte democràtic que heu rebut els que no ho sou.
    Salutacions.

    ResponElimina