_____________

L'Assemblea Castelló d'Empúries Decideix, nascuda de la iniciativa popular castellonina, organitzà la consulta sobre la independència de Catalunya el 25 d'abril del 2010.

castellodecideix@gmail.com

3ª ASSEMBLEA CASTELLÓ D'EMPÚRIES DECIDEIX



Resum de la 3ª Reunió,  dia 7 de Gener a les 21h a la  Sala Municipal


21 Asistents


Primer tema tractat: L'Oriol proposa d'omplir l’acta fundacional amb data  de la primera reunió dia 10 de Desembre de 2009.
Es demanen voluntaris per els 3 primers càrrecs . El president seria l’Oriol, el secretari es decideix de demanar-ho a Jaume Planella i el tresorer seria en Ramon Falgás i que tots els participants puguin ser vocals.
Més tard durant la reunió torna a sortir aquest tema  i sorgeixen dubtes ja que  es parla si als primers de la llista en cas de canvi de colors al govern, podrien haver-hi represàlies fiscalment o personalment. També surt el debat sobre la conveniència de constituir-nos com a associació, en Salvi deixa clar que per poder rebre ajuts de l’ajuntament hem de poder fer un rebut o factura.
Arribem a la conclusió que demanarem  d'adherir-nos a la Plataforma “Alt Empordà decideix” i així tots els tràmits els podem fer per mitjà d'ells.


Segon tema :  L’Oriol ens presenta a Joan Cortada i Jordi Ametlla com assessors legals de la plataforma.


Tercer tema :  Posar ordre a les dates i marcar fites per tothom, s’ensenya el llistat d'equips necessaris i els membres que els compondran. Es farà arribar per correu electrònic a tothom.


Quart tema : Es llegeix el manifest del 13D per si l’aprofitem  personalitzant-lo per  la nostra plataforma. S'aprova tal com està, només canviant la data i el petit apartat amb el total de pobles adherits i canviant-lo per la frase: “a moltes  poblacions".


Cinquè tema: Un cop aprovat el manifest i la fulla d’adhesions que l’acompanya , es presenten dues possibilitats: Fem una presentació oficial immediata? O bé  esperem a haver parlat amb les entitats i haver omplert les fulles d’adhesions.
També es busca la possibilitat de que a la presentació vingui alguna persona  per parlar en públic i també en José Gallego pot portar un senyor de parla àrab que pot parlar amb aquest col·lectiu a la mesquita.
Es parla també d’Àngel Colom i si Indiketa ens podria aconseguir algú .
S’arriba a la conclusió que es pot aprofitar la festa de la Candelera per fer una presentació al poble i als mitjans de comunicació. Les fulles d’adhesions s’enviaran per correu electrònic a tots i les farem de 2 tipus: per individuals i per entitats.


Sisè tema : Adhesions d'entitats. Tractem la necessitat de començar a treballar l'adhesió de les entitats, s'ha de tenir en compte, que aquesta adhesió és a la plataforma per la consulta, amb la finalitat de poder realitzar la consulta al nostre poble, indiferentment del resultat que les votacions puguin tenir.


Acordem demanar local per a les seguents dates:
Propera reunió Castelló decideix :  Dijous 14 de Gener a les 21h
Acte de presentació de la plataforma :  Divendres 29 de Gener a les 21h





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada