_____________

L'Assemblea Castelló d'Empúries Decideix, nascuda de la iniciativa popular castellonina, organitzà la consulta sobre la independència de Catalunya el 25 d'abril del 2010.

castellodecideix@gmail.com

4ª ASSEMBLEA CASTELLÓ D'EMPÚRIES DECIDEIX

4ª Reunió 14 de Gener 2010

Temes tractats:

Primer:  Es donen fotocòpies de les fulles d’adhesions.

Segon :  S’ensenyen les 3 propostes de logo que ha fet en Manel Puig. Tothom les mira i ens decidim per la que representa un sobre de carta amb la silueta de Castelló i el club nàutic, la data i les lletres  “Castelló decideix”.   Sembla que agradaria més si el sobre fos més petit i la silueta un xic més grossa. ( en Manel ho provarà i també  invertirà els colors ).

Tercer : En Jaume Pujadas porta els preus de les impremtes. La més barata és la Pagès d’Anglès.

Quart : Es parla de l’hora de presentació oficial el dia 29 de Gener. S’havia dit a les 21h immediatament desprès de la presentació del llibre de la Núria Esponellà.  Però és massa just. La farem a les 21h30. Els ponents confirmats per la nostre presentació son:  Anna Arqué i Uriel Bertran.

Cinquè : Hem de buscar un cantant. En Titot no pot i en Jaume ho demanarà a en Tomàs. El mateix vespre en Tomàs confirma la seva assistència. Ja ha anat a dues presentacions i canta temes adients. També es demanarà al “Cor de l’aula de música tradicional catalana”.

Sisè : Fem o no fem un piscolabis? Sembla que això és costum i atrau a la gent. Decidim que tothom portarà cosetes. En Miquel  Sala té cava, els del Correllengua tenen begudes i l’Ana Laporta demanarà a les fleques i botigues.
No cal demanar taules ni la nevera  perquè  ja hi seran del dia abans per  entregar l’espiga i timó.

Setè :  Mirar preus dels “Displays” . Segons en Jaume Pujadas  valen uns 75 €.  Ja ens dirà alguna cosa.
Hi ha material genèric que podem fer servir només tapant les dates. Ho hem de demanar a Roses i a la Jonquera. ( també els sobres i les paperetes )

Vuitè : Es necessiten “calers”... Ja!
Esquerra  Republicana de Catalunya de Castelló d’Empúries ha donat 200€ i el Correllengua n’ha donat 190€.
Tenim  oportunitat de fer “xapes”,  500 peces surten a 40€. (les hem de fer nosaltres). Posar-les a la venda a diferents botigues de la vila.

Novè : El 25 d’Abril podem posar tants punts de votació com urnes tinguem. Es pot aprofitar els llocs de sempre ja que la gent hi va per inèrcia.

Desè : La Lidia vetllarà perquè tots els mitjans de la premsa estiguin ben avisats abans de cada esdeveniment.

Onzè : Per la propera reunió hem de tenir lligat el llistat d’actes de la campanya.
 Es pot fer una botifarrada, algun dinar de germanor,taules rodones, pantalla gegant per el Madrid-Barça (entrepans i begudes), Campanyes a l’institut , implicar als professors,
 fer parada per St. Jordi i podem aprofitar per tenir-hi l’urna  i que voti qui vulgui. Com que no  hi ha jornada de reflexió es pot tenir l’urna a on vulguem i quan vulguem, mentre hi hagi wi-fi i es pugui entrar al programa per marcar qui ha votat.

Dotzè : Llegim el llistat d’entitats i ens repartim qui parla amb cadascú.

Tretzè : Possibles  col·laboracions dels veïns:
Amb el  vot.
Ajudant a les meses.
Voluntaris.
Fent signar als amics les fulles d’adhesions.... etc, etc....

Propera reunió a la capella del convent de Santa Clara dimecres 20 a les 21:00h.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada