_____________

L'Assemblea Castelló d'Empúries Decideix, nascuda de la iniciativa popular castellonina, organitzà la consulta sobre la independència de Catalunya el 25 d'abril del 2010.

castellodecideix@gmail.com

Ara és l'hora, falten 40 dies!!!



Companys i companyes;
Tan sols falten 40 dies per realitzar la consulta per la Independència, ara és l'hora de fer pinya i treballar entre tots perquè la consulta a Castelló d'Empúries sigui un èxit, depèn de nosaltres i si ens organitzem bé, ha de sortir bé!
És importantíssim el vot anticipat, la publicitat i la màxima informació, per això és molt important que el proper dijous 18, a les 21h assistim el màxim de gent a la reunió que tindrà lloc a l'escola de música.
És important perquè la feina ben feta depèn de tots i hem de ser tots i totes qui tirem endavant aquesta consulta, falta organitzar la comissió del vot anticipat, omplir l'agenda d'actes, assistir a tots els actes, vendre xapes, samarretes, enganxines, enganxar pancartes, plafons, cartells... repartir díptics...
Ens hem de fer presents al festival de dansa del proper dissabte 20 de març, a la fira del vaixell, a la setmana santa, a la festa de la tercera edat, a la porta de l'institut.... tot això depèn de tots!!!



Ànims, el camí és llarg però segur que si entre tots i totes ens hi posem, serà un èxit!!!

Endavant Castelló Decideix!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada