_____________

L'Assemblea Castelló d'Empúries Decideix, nascuda de la iniciativa popular castellonina, organitzà la consulta sobre la independència de Catalunya el 25 d'abril del 2010.

castellodecideix@gmail.com

CAP A L'ONU. (Correu rebut des de DeuMil.cat).



Benvolguts, benvolgudes

En els darrer any els independentistes hem de recordar quatre dates: el 7 de març de 2009, quan vam celebrar la gran manifestació a Brussel·les sota el lema “Volem un Estat Català”; el 13 de setembre de 2009 quan va tenir lloc la Consulta per la independència a Arenys de Munt; el 13 de desembre de 2009 quan va tenir lloc la primera onada de la Consulta Nacional per la independència, i el 28 de febrer de 2010 quan es va fer la segona onada de la Consulta Nacional.

L’èxit que representa el conjunt d’aquesta mobilització per la independència del nostre país és extraordinari. El nombre de persones que han expressat el seu desig de poder celebrar un referèndum vinculant per l’autodeterminació de la nostra nació, més encara, per la independència és enorme i demostra la voluntat inequívoca de donar un salt endavant en l’expressió de la nostra sobirania.

Els catalans hem de continuar arreu aquesta lluita fins la victòria final i per això té més sentit que mai continuar progressant amb la nostra reivindicació. Té el màxim sentit continuar la Consulta Nacional per tota la nació i alhora sortir a demostrar al món qui som i que volem.

Per això volem aconseguir que el proper 8 de maig ens trobem a Ginebra per portar a l’ONU el nostre manifest de llibertat per a la nostra nació.
Som plenament conscients que l’èxit d’aquestes mobilitzacions no hagués estat possible sense la implicació activa i desinteressada d’un gran nombre d’entitats i associacions, i la generositat de molts voluntaris que en aquest temps han estat participant en la mobilització ciutadana. Uns i altres han esmerçat temps i diners. Molts portaven ja anys en aquesta tasca de dinamització i lluita.

Cada vegada estem més a prop.  Si us plau feu-ne ressò.

Entre tots ho aconseguirem.

Consell de deumil.cat





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada