_____________

L'Assemblea Castelló d'Empúries Decideix, nascuda de la iniciativa popular castellonina, organitzà la consulta sobre la independència de Catalunya el 25 d'abril del 2010.

castellodecideix@gmail.com

ACTES DISSABTE 17 D'ABRIL


La plataforma Castelló Decideix en col·laboració amb la llar del jubilat del municipi, aquest dissabte al matí va organitzar una matinal de bitlles catalanes amb l’objectiu de promocionar aquest esport entre els castellonins. La convocatòria va ser tot un èxit, ja que fins al camp del pàrking del Passeig de les Oques s’hi va acostar gent de totes les edats per provar al menys una vegada llançar els bitllots i comprovar el grau de dificultat d’aquest joc. Com que aquesta activitat va tenir tan bona acollida, des de la llar del jubilat s’ha decidit repetir l’experiència en el marc de la Fira de la Farina, el Blat i el Pa, de finals del mes de maig, però, en aquesta ocasió el camp que es prepararà és el del pàrking de l´ecomuseu farinera.
Dissabte a la tarda els actes de la plataforma van continuar a la placeta de la biblioteca amb una xocolatada popular acompanyada de l’actuació de jazz de la cantant Glòria Sutreras. A continuació a l’interior de la capella del convent de Santa Clara es va realitzar una conferència sota el títol “El full de ruta de la independència” amb la intervenció de Carles Bonaventura i Enric Canela, que va aprofitar per presentar el vídeo “Creuem el pont”, relacionat amb la manifestació del proper 8 de maig a Ginebra. Aquest acte també va acabar amb música, concretament amb l’actuació d’Oriol Foll que va presentar el seu nou disc “Foc”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada