_____________

L'Assemblea Castelló d'Empúries Decideix, nascuda de la iniciativa popular castellonina, organitzà la consulta sobre la independència de Catalunya el 25 d'abril del 2010.

castellodecideix@gmail.com

NOTA DE PREMSA

Quan falten 15 dies per a la celebració de la consulta popular, la plataforma ciutadana Castelló Decideix ha ofert un cap de setmana farcit d’activitats per a tots els gustos. Divendres al vespre l’historiador Enric Pujol va fer una conferència sobre l’independentisme a Catalunya, que va comptar amb un nombrós públic a la Sala gòtica de la vila. Pujol va fer un ràpid recorregut per 700 anys d’història del nostre país assenyalant aquells moments en què la societat catalana va lluitar per tenir un estat propi. Un cop acabada la conferència hi va haver el concert del cantautor Cesk Freixas, que va anar acompanyat d’un piscolabis.

El dissabte, com a molts altres indrets del país, la plataforma va instal·lar una pantalla gegant a la Sala municipal per seguir la retransmissió del partit Madrid-Barça. El clàssic va aixecar molta expectació entre els castellonins i la sala es va omplir de gom a gom. Per fer més ambient, la plataforma oferia servei de bar i qui ho va voler va poder sopar carn a la brasa i participar a la porra. El final de festa va ser a càrrec del discjòquei castelloní Decideix.

El diumenge a la tarda la plataforma va portar El Mostafa El Kaderi, president d’Iniciativa Sociocultural dels Marroquins Actius a Catalunya, al centre Islàmic d´Empuriabrava, on va fer una xerrada a la comunitat islàmica de Castelló d’Empúries i els va explicar que el proper 25 d’abril poden anar a les urnes a votar.

Tots els actes van anar acompanyats del vot anticipat, i hi va haver una gran participació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada